Vermaat

Klimaat | Duurzaamheid | Strategieontwikkeling

Vermaat scaled 2BHonest
Jan-Kees Steenman

Over de opdrachtgever

Vermaat is een toonaangevende Nederlandse horecaspecialist die in binnen- en buitenland hoogwaardige cateringdiensten levert in diverse sectoren. Denk aan bedrijfshoreca, restaurants in ziekenhuizen, musea, op luchthavens en op grote evenementen. Met horeca op maat creëert Vermaat voor haar opdrachtgevers een unieke wereld van smaak die enerzijds het merk en de beleving versterkt en anderzijds op duurzaamheid positieve impact maakt voor die opdrachtgevers en gasten. Op het gebied van ESG loopt de cateraar hierin voorop. 

Over het project

Duurzaamheid komt recht uit het hart van Vermaat. Om positieve impact te maken in de wereld van eten en drinken, lanceerde Vermaat al vele jaren terug haar Food Vision, een duurzaamheidsstrategie met ambitieuze doelen op thema’s waar Vermaat de meeste invloed op heeft. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Food Vision 2027 heeft 2BHonest hierin Vermaat mogen ondersteunen. 

Werkzaamheden

We brachten focus aan binnen de verschillende duurzaamheidsonderwerpen en ondersteunden bij de ontwikkeling van onderliggende doelstellingen en KPI’s. Daarnaast hielpen we bij de ontwikkeling van een groeimodel waarmee de voortgang binnen de verschillende business units kan worden gemonitord. Ook leverden we input voor de ontwikkeling van communicatiemiddelen om de visie van Food Vision 2027, “Let’s cater for the future together”, te versterken.  

Resultaat

Door dit project beschikt Vermaat over een duurzaamheidsstrategie waarmee het de komende jaren sturing kan geven aan de inspanningen op het gebied van duurzaamheid. 

“Tijdens de ontwikkeling van de Food Vision 2027 heeft 2BHonest ons geholpen bij het aanbrengen van focus en de verdere invulling hiervan. Hierbij hanteerde 2BHonest een werkwijze waarbij wij altijd het gevoel hebben gehouden dat dit ónze strategie was, waar alle medewerkers achter stonden en verantwoordelijkheid voor voelden.”

Joyce Winnubst
Executive Board/General Counsel


Impactmaker

Maarten 2BHonest
Maarten Andriessen
Senior consultant

Van ambitie naar actie

Klaar om zelf aan de slag te gaan voor een sterke duurzaamheidsstrategie die perfect past bij je bedrijf of organisatie? Met onze diensten ga je van ambitie naar actie. Er staat een team van experts voor je klaar.