by Timo Elshof

Afstudeeropdracht Circulaire ambities Nederlandse bedrijfsleven

De opdracht
Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die zich graag wil verdiepen in duurzaamheid en de circulaire economie.

In de transitie naar een duurzame en circulaire economie hebben we het bedrijfsleven hard nodig; van groot tot klein. Maar welke ambities hebben deze bedrijven? Is dit voldoende volgens voor het behalen van onze werelddoelstellingen? En wat doen deze bedrijven om hun doelstellingen te realiseren?

2BHonest verricht diepgaand onderzoek binnen diverse sectoren. Wij zoeken een stagiair(e) die middels deskresearch en interviews onderzoek doet naar deze vraagstelling. Daarnaast kun je praktijkervaring op doen en meehelpen bij business development, marketing en officesupport.

Over 2BHonest
2BHonest is een adviesbureau en helpt organisaties van duurzame ambities naar gerichte acties. Wij voeren projecten uit op het gebied van duurzaam inkopen, het ontwikkelen van CO2 dashboards, circulair ondernemen, stakeholdermanagement, jaarverslagen en nog veel meer. 2BHonest werkt aan opdrachten voor multinationale ondernemingen, familiebedrijven en brancheverenigingen. We hebben een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Duurzame implementatiekracht is wat ons onderscheidt. Niet praten, maar doen. Ons kantoor is gevestigd bij de circulaire hub ‘de Groene afslag’, maar er wordt zeker de komende periode, veel vanuit huis en digitaal gewerkt.

Wie zoeken we?
Ben jij enthousiast, doelgericht, proactief en wil je werken aan een thema dat ertoe doet?

  • Student WO communicatie, marketing, bedrijfskunde of international business
  • Passie voor sustainability en circulariteit
  • Competenties: uitstekende schrijfvaardigheid, handig met data, flexibel, leergierig, team player en zelfstarter
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met social media is een prĂ©

Wat bieden we?

  • Ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheid, maar wel omringd door enthousiaste professionals in een informele werksfeer.
  • 450 Euro per maand

Enthousiast geworden?
Stuur je CV en motivatiebrief naar: info@2bhonest.nl

Top