by Didi Hoezen

Diensten

Empowering Sustainability & Circularity

Strategie
Strategie

Zonder strategie geen focus, geen impact, geen resultaat. Op welke duurzaamheidsonderwerpen en Sustainable Development Goals moet uw onderneming zich richten? Vanuit een sociaal- en milieurisico perspectief, maar ook vanuit commercieel perspectief?

Implementatie
Implementatie

Veel van onze klanten lopen vast: ze hebben een duur adviesrapport in de la liggen. Ze verzanden in discussies, belangenverstrengelingen en komen maar niet tot actie.

Verslaggeving en communicatie
Verslaggeving en communicatie

De maatschappij kijkt kritisch mee, eist transparantie en duurzaamheidsverslagen zijn inmiddels de nieuwe standaard. Ondernemingen moeten aan hun verplichtingen voldoen, maar een verslag biedt ook de kans om je als bedrijf te positioneren op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Stakeholderactivatie
Stakeholderactivatie

De strategie is helder en de plannen zijn uitgewerkt. Het startschot klinkt nog in de oren. Iedereen weet wat hem staat te doen. Of toch niet? U herkent het wellicht: in de praktijk kan de energie snel weglekken.

Circulaire dashboards
Swinkels-Circularity-diensten

De Nederlandse economie moet in 2050 volledig circulair zijn. Om de transformatie naar een circulaire economie te realiseren, is er nog een flinke gap te overbruggen. Momenteel is de wereld slechts 9% circulair. Maar hoe kunnen organisaties zich klaarmaken voor de circulaire economie? Met welke standaarden moet er rekening worden gehouden en hoe kan dit worden vertaald naar concrete acties voor werknemers?

Circulair inkopen
Circulair inkopen

We werken toe naar een circulaire economie. Als inkoper kun je echt verschil maken. Door de purchasing power van je organisatie creƫer je een toenemende vraag naar circulaire producten waardoor de markt beweegt. Waar begin je als organisatie als het om circulair inkopen gaat? Hoe zorg je voor een gezonde balans tussen maatschappelijk en financieel rendement? Wat staat jou als inkoper te wachten? En hoe activeer je de leveranciers?

Top