by Timo Elshof

Nieuws

2BHonest in het nieuws

TBI
12-04-2021
Circulair inkopen project TBI

TBI zet met overtuiging in op een circulaire bouweconomie. Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) en Circulair Inkopen zijn belangrijke stappen om een duurzaam gebouwde omgeving en een volledig circulaire bedrijfsvoering te realiseren. TBI wilde daarom een gerichte MVI actieagenda voor het borgen van ketenrisico’s en het inspelen op circulaire kansen. In drie stappen heeft 2BHonest in co-creatie met TBI de MVI actieagenda geformuleerd en uitgerold.

Artikel Controllers Magazine
12-04-2021
Controller gaat van trendwatcher tot duurzaamheidsrapporteur

Duurzaamheid heeft steeds meer invloed op de primaire bedrijfsprocessen van een organisatie en vloeit tot in de haarvaten van bijna iedere afdeling. Dat heeft ook gevolgen voor het takenpakket van een controller. Toenemende wet- en regelgeving vanuit Brussel versnelt deze veranderende rol alleen maar meer. Wat verandert er? En hoe speelt u hier als controller optimaal op in?

Vacatures
10-3-2021
2Bhonest groeit en is daarom op zoek naar nog meer duurzame daadkracht

Heb jij een passie voor duurzaamheid en circulariteit en heb je uitstekende projectmanagement vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou. 2BHonest is een adviesbureau op het gebied van sustainability en circulariteit. We begeleiden organisaties van ambities naar gerichte acties. Ons team van experts, data-analisten, communicatiespecialisten en vormgevers maken duurzaamheid helder, meetbaar en van waarde. Spreekt dit jou aan? Lees hier meer over de ervaring en kennis waar wij momenteel naar opzoek zijn.

Interview-Didi
10-3-2021
Circulair calculatiemodel in de bouw

“De kunst is al die verschillende speurtochten in één richting en naar één eindpunt te leiden” Didi Hoezen in deze P+ Special door Jan Bom over de verschillende modellen om circulariteit te meten en hoe 2BHonest helpt om theorie te vertalen naar praktijk en ambities te koppelen aan concrete acties. Klik op onderstaande button om het hele interview over de uitdagingen en mogelijkheden met circulair bouwen te lezen.

Top