by admin

Reviews

Wat zeggen onze relaties?

“Didi combineert expertise op Sustainability met sterke programma management skills, wat cruciaal is om resultaten te boeken. Gecombineerd met veel passie maakte dit onze samenwerking een succes.”

Sandra Schoonhoven,
Head Sustainability Programmes ING

TBI

“Het is een genoegen met Didi te werken. Ze is expert op het gebied van duurzaamheid en circulariteit en heeft het talent om snel aan te sluiten bij de business context van jouw organisatie. Haar manier van werken; no-nonsense, betrokken, to-the-point en resultaat gedreven, maakt haar een uitstekende partner voor duurzaamheidsmanagers die duurzaamheidsprogramma’s willen versnellen en resultaat willen leveren.”

Wendeline Besier,
Sustainability Manager TBI

Hutten

“Voor een verdere professionalisering van ons duurzaamheidsverslag,
gebaseerd op de meest recente GRI standards (met als uiteindelijk doel een geïntegreerd verslag inclusief impactrapportage) hebben we de hulp van 2BHonest ingeschakeld. Met een achtergrondkennis op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving en assurance-controles heeft Didi vanuit 2BHonest een goede bijdrage geleverd en ons van nieuwe inzichten voorzien. Een eerste belangrijke stap is gezet.”

Jack Franken,
Manager KAM Hutten

Nederlandse Vereniging van Banken

“Didi heeft succesvol een zeer diverse groep aan deelnemers geïnformeerd en geënthousiasmeerd over het meten van klimaatimpact en actie ondernemen op de resultaten. Ze was in staat om complexe zaken te vertalen naar een creatief en plezierig event.”

Sharon van Ede,
Sustainability Advisor NVB

EY-logo

“Didi is betrokken, deskundig en bevlogen op het gebied van MVO. Ze heeft een brede ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Ik heb ontzettend graag met haar samengewerkt.”

Nancy Kamp-Roelands,
Executive Director at EY

Swinkels Family Brewers

“Didi heeft uitstekend werk geleverd. Ze heeft niet alleen de geïntegreerde verslaggeving gecreëerd, maar ook waarde toegevoegd aan onze bedrijfsplannen. Haar advies paste bij onze cultuur en hielp mij de duurzaamheidsprestatie te verbeteren.”

Marthijn Junggeburth,
Sustainability manager Swinkels Family Brewers

Top