by Didi Hoezen

Reviews

Wat zeggen onze relaties?

ING

“2BHonest combineert expertise op sustainability met sterke programma management skills, wat cruciaal is om resultaten te boeken. Gecombineerd met veel passie maakte dit onze samenwerking een succes.”

Sandra Schoonhoven,
Head Sustainability Programmes ING

TBI

“Het is een genoegen met 2BHonest te werken. Ze zijn expert op het gebied van duurzaamheid en circulariteit en heeft het talent om snel aan te sluiten bij de business context van jouw organisatie. Hun manier van werken; no-nonsense, betrokken, to-the-point en resultaat gedreven, maakt 2BHonest een uitstekende partner voor duurzaamheidsmanagers die duurzaamheidsprogramma’s willen versnellen en resultaat willen leveren.”

Wendeline Besier,
Sustainability Manager TBI

Hutten

“Voor een verdere professionalisering van ons duurzaamheidsverslag,
gebaseerd op de meest recente GRI standards (met als uiteindelijk doel een geïntegreerd verslag inclusief impactrapportage) hebben we de hulp van 2BHonest ingeschakeld. Met een achtergrondkennis op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving en assurance-controles heeft 2BHonest een goede bijdrage geleverd en ons van nieuwe inzichten voorzien. Een eerste belangrijke stap is gezet.”

Jack Franken,
Manager KAM Hutten

Nederlandse-Vereniging-van-Banken

“2BHonest heeft succesvol een zeer diverse groep aan deelnemers geïnformeerd en geënthousiasmeerd over het meten van klimaatimpact en actie ondernemen op de resultaten. Ze waren in staat om complexe zaken te vertalen naar een creatief en plezierig event.”

Sharon van Ede,
Sustainability Advisor NVB

EY

“2BHonest is betrokken, deskundig en bevlogen op het gebied van MVO. Ze hebben een brede ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Ik heb ontzettend graag met 2BHonest samengewerkt.”

Nancy Kamp-Roelands,
Executive Director EY

Swinkels

“2BHonest heeft uitstekend werk geleverd. Ze hebben niet alleen de geïntegreerde verslaggeving gecreëerd, maar ook waarde toegevoegd aan onze bedrijfsplannen. Hun advies paste bij onze cultuur en hielp mij de duurzaamheidsprestatie te verbeteren.”

Marthijn Junggeburth,
Sustainability Manager
Royal Swinkels Family Brewers

Holland Malt

“Holland Malt was nieuw in de wereld van duurzaamheidsverslaggeving en 2BHonest heeft geholpen met het ontwikkelen van het eerste MVO-verslag. Het was erg prettig dat projectmanagement, interviews, fotografie en de vormgeving volledig door 2BHonest zijn georganiseerd. Het resultaat is een visueel en toegankelijk verslag. We hebben er zelfs direct de ‘The Hallbars sustainability report award‘ mee gewonnen, waar we erg blij mee zijn.”

Martijn van Iersel
Manager Quality & Technology
Holland Malt

Havep

“2BHonest heeft ons geholpen met het verdiepen en vertalen van onze circulariteitsambitie, door het opzetten van een goed onderbouwde meetmethodiek, naar concrete KPI’s op afdelingsniveau. De samenwerking met 2BHonest is zo prettig omdat ze ongelofelijk veel expertise op duurzaamheid en circulariteit hebben en zich snel in de context van je organisatie kunnen verplaatsen. Met hun achtergrond in assurance weten ze precies hoe je op een transparante manier verantwoording kan afleggen over je duurzaamheidsdoelstellingen.”

Jobien Laurijssen
Sustainability Manager HAVEP

Top