by admin

Stakeholderactivatie

De strategie is helder en de plannen zijn uitgewerkt. Het startschot klinkt nog in de oren. Iedereen weet wat hem staat te doen. Of toch niet? U herkent het wellicht: in de praktijk kan de energie snel weglekken. Werknemers moeten de strategie niet alleen kennen, maar erin geloven en vertalen naar hun dagelijkse werkzaamheden. Alleen zo wordt duurzaamheid en circulariteit in de bedrijfsvoering verankerd. Wij enthousiasmeren en activeren medewerkers door (opleidings)programma’s op het gebied van sustainability en circulariteit. Al onze stakeholderactivatie programma’s zijn op maat gemaakt. Wij zoeken altijd naar de juiste mix van interventies passend bij uw organisatie. Denk aan serious games, bootcamp’s en hackatons op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Relevante uitgangspunten die wij hanteren zijn:

Uitgangspunten stakeholderactivatie benadering

PRAKTIJKCASES

2BHonest en NVB

Samen hebben we:

“Een werkconferentie over klimaatimpact in de financiële sector georganiseerd. Tijdens de conferentie is het waarom, de hoe en het wat van klimaatimpact besproken met het management van banken, pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders. Innovatieve en interactieve formats zijn gebruikt om deelnemers te motiveren actie te ondernemen op het gebied van klimaatimpact. Bent u benieuwd naar een impressie van de werkconferentie? Bekijk de video.”

2BHonest en ING

Samen hebben we:

“De global sustainability employee engagement approach voor ING ontwikkeld. 54.000 Medewerkers moeten weten, voelen en actie ondernemen op de Sustainability Direction om de ambitieuze doelen van ING te behalen en duurzame verandering aan te jagen. In samenwerking met Frisse Blikken hebben we verscheidene boost weeks georganiseerd waarin medewerkers in staat worden gesteld om anderen te motiveren, inspireren en activeren.”

Lees hier meer over de samenwerking met 2BHonest.

Top