by admin

Verslaggeving en communicatie

De maatschappij kijkt kritisch mee, eist transparantie en duurzaamheidsverslagen zijn inmiddels de nieuwe standaard. Ondernemingen moeten aan hun verplichtingen voldoen, maar een verslag biedt ook de kans om je als bedrijf te positioneren op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wij denken graag mee hoe u het meeste uit uw duurzaamheids- of geïntegreerde verslag haalt, maar ook hoe u het verslaggevingsproces efficiënt inricht: van compliance gedreven informatie tot waardevolle inzichten in uw bijdrage aan een duurzame en circulaire maatschappij. Wij spreken de taal van de accountant en hanteren de standaarden zoals de EU directive en GRI standards. Onze verslagen zijn fact-based en assurance proof, maar spelen ook voldoende in op de presentatie van uw onderscheidend vermogen op duurzaamheidsvlak. Een jaarverslag alleen is vaak niet meer voldoende. Wij bepalen samen met u de juiste mix aan communicatiemiddelen om specifieke stakeholdergroepen blijvend te engageren.

Wij spreken de taal van de lezer en hanteren de standaarden zoals de EU directive en GRI standards. Onze verslagen zijn fact-based en assurance proof, maar spelen ook voldoende in op de presentatie van uw onderscheidend vermogen op duurzaamheidsvlak. Een jaarverslag alleen is vaak niet meer voldoende. Wij bepalen samen met u de juiste mix aan communicatiemiddelen om specifieke stakeholdergroepen blijvend te engageren.

PRAKTIJKCASES

Samen hebben we:

“De verslaggeving van Swinkels Family Brewers geïntegreerd. We hebben de structuur en inhoud van de rapportage ontwikkeld, in lijn met de IIRC principes en GRI standaarden. We hebben stakeholder meetings georganiseerd, een materiality assessment uitgevoerd, het value creation model vormgegeven en doelen en actieplannen opgesteld.”

Lees hier meer over de samenwerking met 2BHonest.

Top